Sunday, November 1, 2009

Borang Permohonan Guru Ganti/ GSTT dan KGSK

Kepada pengunjung blog ini, anda boleh download borang yang berkenaan di pautan saya KGSK Manjung. Terima kasih.

23 comments:

 1. Assalamualaikum En.Zamri. Nama saya siti norbaya dari pusat latihan polis,Kuala Lumpur. Saya baru sahaja menamatkan tugas sebagai guru ganti di Sekolah Menengah Puteri Ampang,KL. Saya berminat untuk memohon Sebagai GSTT Di Daerah Manjung. Adakah saya mempunyai peluang tersebut?Bantulah saya kerana saya betul-betul berminat ingin menjadi seorang guru. Ini email saya:- mawarmerah09@yahoo.com
  diharapkan En.Zamri sudi memberi sedikit info dan tarikh tutup juga temuduga GSTT di PPD Manjung.

  ReplyDelete
 2. terlupa pula,dimana saya boleh download borang itu encik zamri.tiada link didalam pautan.

  ReplyDelete
 3. Salam En.Zamri,
  Saya Farzana bt Mukhtar dari Sitiawan,Perak.Saya baru sahaja menamatkan pengajian saya dalam jurusan ijazah sarjana muda pengurusan di USM Pulau Pinang. Saya berminat dalam bidang perguruan, bolehkah En.Zamri berikan maklumat tentang gstt di sekitar Manjung. Saya betul-betul berminat untuk menjadi guru. Ini email saya silky_gurl32@yahoo.com.Saya harap En.Zamri dapat berkongsi maklumat tersebut dan saya harap saya boleh menjadi sebahagian guru di Malaysia.
  Sekian

  ReplyDelete
 4. Salam En Zamri, saya Wan Ahmad Wan Musa dari Manjung,Perak.Saya baru sahaja menamatkan pengajian dalam bidang pendidikan Sejarah dari Universiti Pendidikan Sultan Idris pada september 2009.Diharap Encik dapat memberikan serba sedikit maklumat kerana saya sangat berminat untuk menjadi seorang guru.Email saya:
  tok_lee@yahoo.com.Jasa baik encik amat saya hargai.sekian

  ReplyDelete
 5. Salam En.Zamri,
  Saya Nor Shuhada Binti Jaafar dari Seri Manjung,Perak. Saya lepasan Universiti Al-Azhar dalam bidang pengajian islam dan bahasa arab. Saya pernah menjadi guru ganti di SK Seri Manjung bln5 baru ni. Saya sedang menunggu panggilan temuduga dari PPD Manjung.Harap saya terpilih untuk ditemuduga.saya berminat untuk menjadi guru.email saya: alkaratsyi_85@yahoo.com

  ReplyDelete
 6. Salam En.Zamri
  Saya Hasni Hidayah Binti Hassan dari Batu Kurau, Taiping tapi menetap di Manjung. Saya pernah menjadi guru ganti di Sek Men Ambrose Ayer Tawar. Saya sedang menunggu panggilan temuduga untuk permohonan jawatan guru GSTT dan guru ganti dari pihak PPD MANJUNG saya telah menghantar borang permohonan. Saya amat berminat untuk menjadi guru.email saya as2sy84@yahoo.com atau alamat saya no.188,Jalam PPMP, Pusat Perniagaan Manjung point 1,32000 manjung. perak(0125921254)

  ReplyDelete
 7. salam..
  saya norhazura bt hamzah. Graduan dari UKM dalam jurusan sarjanamuda pendidikan dengan kepujian (pend.Al-Quran). Masih belum mendapat penempatan dan sekarang berminat mencari pengalaman baru untuk menjadi guru ganti kgsk di daerah Manjung.Berasal dari ledang, johor. Sebelum ini pernah berkhidmat sebagai guru KGSK di daerah ledang, johor pada mei-julai 2009. Boleh hubungi saya melalui email norhazura.hamzah@yahoo.com atau terus ke alamat No 123 Taman Tangkak Dua, 84900 Ledang, Johor. Syukran

  ReplyDelete
 8. Asalam En Zamri..
  Saya Nuzul Ezura Zulkifli dari Seri Manjung, Perak. Saya lepasan graduan dari Universiti Pendidikan Sultan Idris dalam jurusan Pendidikan Awal Kanak-kanak tapi masih belum mendapat penempatan dan sekarang saya amat berminat untuk mencari pengalaman dan mengasah kemahiran dalam bidang perguruan. Oleh itu saya amat berminat untuk menjadi guru ganti Kgsk daerah Manjung. Boleh menghubungi saya melalui email miss_exora83@yahoo.com atau terus ke alamat saya di No. 222, Jalan Tembusu 2C/1, fasa 2C, 32040 Seri Manjung, Perak. (017-5044772)

  ReplyDelete
 9. salam,
  saya Hasnnor binti mihat dari merlimau melaka. Saya lepasan graduan dari universiti utara malaysia dalam jurusan development management. Saya amat berminat untuk menjadi guru kerana sebelum ni saya pernah menjadi guru GSTT di 2 buah sekolah di daerah merlimau melaka. Saya amat berminat untuk menjadi guru GSTT di daerah manjung dan juga berminat untuk menjadi guru KGSK di daerah manjung. Tuan boleh menghubungi saya melalui email ayu_insyirah85@yahoo.com atau melalui alamat saya km21 kampung sempang pantai, 77300 merlimau, Melaka.(017-2691208)

  ReplyDelete
 10. salam..
  Saya Najilah binti Mansor..Saya lepasan graduan dari Politeknik Kedah dalam jurusan perkhidmatan bangunan. Saya berminat untuk memohon jawatan guru ganti atau GSTT di sekitar Manjung..Sebelum ini saya pernah menjadi guru ganti di Sek daerah Yan,Kedah..jika ada kekosongan di sek dalam pangkalan TLDM pun boleh kerana suami saya bekerja sebagai TLDM dan kami menetap di dalam pangkalan..
  Jika ada kekosongan Tuan boleh email saya di
  Afiena_87@yahoo.com. Kerjasama Tuan amat saya hargai..

  ReplyDelete
 11. salam en zamri...
  saya lepasan ijazah dalam bidang pengurusan dari UTM, skudai...
  saya berminat menjadi gstt....
  saya berasal dari lumut, perak
  ini emel saya ana_gothic88@yahoo.com.my

  ReplyDelete
 12. salam en zamri..saya merupakan gstt di terengganu pada tahun 2010. Jika pada tahun 2011, saya ingin memohon sebagai gstt di melaka, bagaimanakah cara untuk saya mendapatkan borangnya.saya betul2 berminat untuk menjadi gstt dan ingin menetap di melaka.terima kasih (syairi_luv@yahoo.com)

  ReplyDelete
 13. salam sejahtera...saya merupakan siswazah IPTS yang berijazah dalam BTESL. sebelum in saya mengajar di SJK (T) glenealy sebagai GSTT. jika ada kekosongan, Tuan boleh e-mail saya di brentha_kala21@yahoo.com.my

  ReplyDelete
 14. selamat pagi En.Zamri,

  saya lepasan SPM thn 2003. Saya pernah belajar di Politeknik jurusan Kejuruteraan Mekanikal selama satu thn. Saya tidak dpt meneruskan pengajian kerana masalah kewangan dlm keluarga. Saya mempunyai kepujian dlm Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris dan 4 kepujian dlm subjek lain. Adakah saya layak utk memohon utk GSTT? Saya amat berminat utk menjadi guru. Tolong bantu saya. terima kasih. (shuba08@rediffmail.com)

  ReplyDelete
 15. Assalammualaikum,

  Saya NURULHUDA BINTI AMIR, lepasan diploma Pengurusan Pejabat & Teknologi(2006-2009) dan lepasan degree Pengurusan Sistem Pejabat (2009-2011) dari UiTM PERAK, berpengalaman mengajar Private Tuisyen kepada pelajar tahap 2 sekolah rendah (matapelajaran sains & Bahasa Inggeris)

  email saya: aminurulhuda@yahoo.com

  ReplyDelete
 16. ASSALAMMUALAIKUM

  SAYA NOLYDA BINTI ISMAIL PELAJAR LEPASAN UNIVERSITI UTARA MALAYSIA, SAYA SANGAT BERMINAT UNTUK MENJADI GURU, SEKIRANYA ADA PELUANG UNTUK MENJADI GURU GANTI/SANDARAN, JIKA ADA KEKOSONGAN BOLEH TUAN BOLEH EMAILKAN KEPADA SAYA DI ida_agenes@yahoo.com JASA BAIK TUAN SAYA DAHULUKAN DENGAN UCAPAN TERIMA KASIH.

  ReplyDelete
 17. assalamualaikum saya hasiah idris lepasa UiTM S.Alam.. sememangnyer saya berminat jd guru GSTT, jika ada kekosongan tolonglah email saya. saya bersedia berkhidmat di mana-mana.. asalkan jawatan guru. email saya.. chikcomey81@yahoo.com.my
  saya berharap tuan sudi melayan ulasan saya.. saya juga pernah menjadi pensyarah sambilan di UiTM sri Iskandar Bota Perak..

  ReplyDelete
 18. Asalam En Zamri..
  Saya Rafidah binti Abdul Rahman merupakan lepasan graduan dari Universiti Pendidikan Sultan Idris dalam jurusan major Pendikan Moral dan minor Pendidikan Khas. Saya baru saja memperoleh ijazah pada ujung bulan Julai 2011. Oleh itu, saya ingin mengasah ilmu yang saya pelajari sebelum memperoleh penempatan yang dijangka awal tahun depan.Saya juga mempunyai pengalaman menjadi guru ganti Pendidikan Khas di SMK Seri Samudera sebelum melanjutkan pelajaran di UPSI. Saya amat berminat untuk menjadi guru ganti Kgsk daerah Manjung dan telah menghantar borang hujung bulan Mei setelah sahaja selesai menjalani praktikum tetapi sehingga kini tiada respon diterima. Saya berharap En. Zamri dapat membantu saya. Sekian terima kasih.
  Boleh menghubungi saya melalui email: misz_fieda87@yahoo.com.my atau terus ke alamat saya di 57, Kampung Sungai Wangi,32400 Ayer Tawar, Perak. (013-6336885)

  ReplyDelete
 19. Assalamualaikun en.zamri.saya siti norzakiah bt rosmani lepasan ijazah syariah islamiyah dr universiti al azhar berminat jd guru gstt.sblm ni sy pernah mengganti dbeberapa sekolah menengah n rendah dalam subjek agama.sy harap en.zari dapat tlg saya.apa apa info tlg email pada kathirulhaq83@yahoo terima kasih

  ReplyDelete
 20. assalamualaikum..

  jawatan kosong guru tuisyen ...saya En. Azrin, pemilik pusat tuisyen yang akan dibuka di daerah manjung pada feb 2012.. saya mengalu-alukan mana2 individu yang berpengalaman untuk menjadi guru / tenaga pengajar secara sambilan @ sepenuh masa di pusat tuisyen saya..guru-guru yang sedang mengajar di sekolah berhampiran digalakkan memohon dgn segera.. buat masa ini, saya hanya merancang untuk memfokuskan kpd tuisyen form 4 & 5 (spm) untuk semua subjek..call untuk bincang bayaran dan detail yang lain..0133870101

  ReplyDelete
 21. assalamualaikum...
  saya nor jamilah binti alim saya seorang pengangur saya ingin menjadi guru sandaran sekiranya berminat boleh hubugi saya 0166555264 kelulusan spm 3A dlm mata pelajaran tertentu.

  ReplyDelete
 22. http://kgskmjg.yolasite.com/
  website for download borang..

  ReplyDelete
 23. salam en zamri...saya lepasan ijazah dalam bidang pendidkan awl kanak-kanak ..saya berminat menjadi gstt...emel saya cbm.keiko@gmail.com tel 0147170756 quratul aini syafiqah binti herman

  ReplyDelete